Imaginati-va ca in apa care curge la robinetul dumneavoastra au fost introduse, in mod deliberat, substante nocive, care v-ar afecta integritatea fizica, actionand chiar si asupra capacitatii de rationare. Desi pare greu de crezut, exista probe care atesta ca acest lucru se intampla. Conform mai multor cercetatori si oameni de stiinta din domeniul sanatatii publice, adaugarea in apa a unei cantitati, chiar si infime, de fluor, nu numai ca previne aparitia cariilor, dar duce si la imbolnavirea organismului. Mai mult decat atat, poate afecta si comportamentul individului. Pur si simplu ingrozitor!

 

Adaugarea de fluorura in sistemele de alimentare cu apa potabila din tarile occidentale a fost mult timp o chestiune controversata. Este posibil oare ca acest lucru sa distruga in tacere specia noastra? In cantitati suficient de mari fluorura este fatala; desii studiile nu arata niveluri mari de fluorura, unii cred a fi un complot comunist iar unii sustin faptul ca industriile producatoare de aluminiu sunt implicate in acest proces ,prin deversarea fluorurii in apa, deoarece aceasta fiind  cea mai costisitoare metoda de a scapa de fluorura rezultata in urma obtinerii aluminiului.

Intr-o prima faza, fluorura intareste oasele si dintii.Dar pentru cat timp? Cercetatorii au aratat ca aceasta poate duce la modifcari genetice, iar intr-o ultiam faza , dupa doar sapte generatii, poate duce la nasterea fara pic de schelet.

Aceasta teorie da nastere la ingrijorari serioare privind soarta umana.Oare aceaste consecinte cumplite erau cunoscute atunci cand s-a luat decizia de a adauga fluorura in sistemul nostru de alimentare cu apa, sau o fi inca o incercare cumplita de a reduce cresterea populatiei?

Sursa:Almeea