Un cercetator , expert in fenomene paranormale de la Centrul britanic de Cercetări în Paranormal, sustine faptul ca fantomele incearca sa ia legatura cu persoanele apropiate vii cu ajutorul telefoanelor mobile, relateaza ziarul The Sun intr-un articol incendiar.Numărul apelurilor misterioase care pot fi atribuite unor fantome a ajuns la circa 43%, relevă un studiu dat publicităţii.Apelurile telefonice din partea unor fantome contin adesea o voce neclara, distanta , iar majoritatea  apar ca numar necunoscut sau „0000000000”

Statisticile arată că 2/3 din fenomenele paranormale implică sunete, în 20% din cazuri apar şi fantome vizuale, pe când în 15% apare doar mirosul. Aproape jumătate din “bântuirile auditive” au fost memorate pe aparate de înregistrat de către aşa-zişii “vânători de fantome”.
Noi cercetări arată că unul din trei britanici pretind că au avut o apariţie fantomatică pe mobilul lor. Unul din cinci britanici, care au răspuns la această cercetare, declară că, odată văzută fantoma pe mobilul lor, s-au speriat şi au luat-o la fugă, îngroziţi.
Phil Hayes conchide: “Există dovezi care arată că fantomele pot folosi mobilele pentru a comunica, căci există oameni care au primit telefoane de la rudele decedate”.

Reclame