Scriitoarea Joan Wester Anderson relatează o poveste impresionantă referitoare la fiul său, Tim.Acesta se intorcea acasa de la Cicago, in ajunul Craciunului, impreuna cu inca 2 prieteni,afara era un ger cumplit, crainicul de la radio anunta ninsoare si ger cumplit si sfatuia toti oamenii sa nu iasa din casa. Unul dintre cei 2 prieteni a ramas in India, iar Tim si colegul sau si-au continuat drumul.

Masina cu care mergeau s-a oprit pe neasteptate, iar Tim si colegul sau au ramas blocati in viscolul acela, in departare nu se vedea nimic, era bezna, cat vedeai cu ochii nu era nicio casa, nicio masina. Dupa putin timp in oglinda retrovizoare se vad farurile unei masini, iar cineva bate in geam.Era soferul unui camion de tractare, care a intrebat: „Aveti nevoie de tractare?”.Astfel cei doi au ajuns acasa.

Cand Tim a ajuns la destinatie, s-a repezit spre casa pentru a lua niste bani sa-i dea soferului care i-a tractat, iar masina de tractare disparuse, pe zapada erau doar urmele de la masina lui Tim care se opreau in fata casei.Ei au crezut ca a fost un inger care le-a ascultat rugaciunile in ajunul  Craciunului din 1983.Cu siguranta ca cei doi ar fi fost morti daca nu ar fi venit acel „sofer”!!!

Anunțuri