Fizicianul iranian Nassim Haramein, cel care a avut senzationala ipoteza ca Nibiru a fost deja în 2003, în sistemul nostru solar, şi a plecat.Acum, acest fizician prezintă o altă ipoteză, şi mai fantastică decât prima: cea a originii OZN-urilor.

Conform lui Haramein, OZN-urile există şi ele vin din alte locuri din Univers. Cum ajung ele pe Pământ? Prin intermediul Soarelui, a Pământului sau a altor planete. Fizicianul iranian consideră că fiecare Soare conţine câte o gaură neagră. Orice civilizaţie extraterestră care doreşte să intre în sistemul nostru solar cu ajutorul unor nave gigantice, de mărimea Pământului, ar face-o prin “poarta stelară” a Soarelui nostru. Astfel, se pot explica mai bine petele solare.
Dacă, însă, OZN-ul este de dimensiuni mai mici, acesta ar putea folosi vulcanii ca “poartă stelară”. Da, aţi văzut bine: vulcanii – care capătă astfel un alt rol. Fizicianul egiptean consideră că vulcanii ar reprezenta poarta către gaura neagră a Pământului, locul de unde ar veni marea majoritate a OZN-urilor. Astfel, se explică de ce există o atât de mare prezenţă ufologică în jurul vulcanilor activi.
Dacă e să analizăm ştirile din lumea întreagă, am tinde să-i dăm dreptate lui Nassim Haramein. Iată câteva exemple de prezenţa unor OZN-uri în jurul unor vulcani:

* Vulcanul Etna (Italia, 1 august 2009)

* Vulcanul Arenal (Costa Rica, 2003)

* Vulcanul Colima (Mexic, 1987)

* Vulcanul Eyjafjallajokull (Islanda, 2010)O formaţiune de OZN-uri în formă de V în apropierea vulcanului: aici

* Vulcanul Tungurahaua (Ecuador)

* Vulcanul Chinchontepec (San Salvador, 2004)

* Vulcanul Popocatépetl(Mexic)

Anunțuri