11 noiembrie 2010 era văzută de către unii drept data la care va începe cel de-al treilea război mondial. Să facem o mică recapitulaţie:

1) În septembrie 2010, o profetă din Rusia pe nume Ekaterina spunea următoarele (citez de pe site-ul www.ufodigest.com):
“Pe 11 noiembrie 2010, va izbucni un război între două mari ţări. Doar cei care vor reuşi să se ascundă în Est sau în Caucaz vor supravieţui. 50 de milioane de ruşi vor muri. Va exista o perioadă scurtă de pace după război.”

2) Web Bot Project este un software de “Internet bot” care pretinde că ar fi capabil să prezică evenimente viitoare, prin urmărirea cuvintelor-cheie de pe Internet. El a fost creat în anul 1997, pentru ca iniţial să prezică trendurile cursurilor acţiunilor şi obligaţiunilor. Creatorul lui Web Bot Project, Cliff High, împreună cu asociatul său, George Ure, păstrează secret tehnologia şi algoritmii. Cliff High a publicat o predicţie (citată de site-ul http://www.agoracosmopolitan.com) conform căreia între 8 şi 11 noiembrie va izbucni un război mondial nuclear, ca urmare al unui atac al Iranului de către Israel.

3) Atât Nostradamus, cât şi Vanga, clarvăzătoarea bulgaroaică ce a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobîl, căderea URSS sau moartea prinţesei Diana, au văzut că pe 11 noiembrie în acest an se va declanşa cel de-al al treilea război mondial. Citiţi mai multe în acest articol din Monitorul Expres: Pe 11 noiembrie ar putea începe un război mondial?

Reclame