Citim iarăşi un anunţ important de pe site-ul oficial al NASA:
“NASA va ţine o conferinţă de presă joi, 2 decembrie 2010, la ora 11, pentru a discuta despre o descoperire astrobiologică, care va avea un impact în căutarea dovezilor pentru viaţa extraterestră. Astrobiologia reprezintă studiul privind originea, evoluţia, distribuţia şi viitorul vieţii din Univers.
Conferinţa de presă va avea loc la sediul NASA din 300 E St., Washington şi va fi transmisă live pe NASA TV la adresa NASA. Reporterii pot vizualiza această conferinţă de presă televizată la NASA Ames Research Center, în sala principală. Pentru a obţine acreditare, jurnaliştii trebuie să i se adreseze dlui Steve Cole, pe adresa: stephen.e.cole@nasa.gov, până joi la ora 9.
Participanţii sunt: Mary Voytek, director, Programul de Astrobiologie, Sediul NASA din WashingtonFelisa Wolfe-Simon, asociat al programului de cercetare NASA în astrobiologie, U.S. Geological Survey (Autoritatea Naţională de Geologie), Menlo Park, CaliforniaPamela Conrad, astrobiolog, Centrul de zbor spaţial Goddard al NASA, Greenbelt.Steven Benner, asociat al Fundaţiei pentru Evoluţie Moleculară Aplicată, Gainesville.James Elser, profesor, Universitatea de Stat din Arizona, Tempe”

Reclame