Povestea de mai jos vine din partea unui om care pretinde că a participat la o misiune specială NASA. William Rutledge este acum pensionar şi locuieşte în Africa de Sud. Recent, el a venit să dezvăluie câteva fapte uimitoare despre implicarea sa cu NASA la sfârşitul anilor 70.
Rutledge pretinde că a lucrat în cadrul a cel puţin două misiuni pe Lună, inclusiv în cadrul misiunilor Apollo 19 şi Apollo 20 (anulate oficial de NASA), dar care se pare că până la urmă au avut loc.

e pare că misiunile Apollo 19 şi Apollo 20 au fost lansate în secret în august 1976 de la Baza forţelor aeriene Vandenberg. Ambele misiuni, conform lui Rutledge, ar fi fost programe spaţiale comune dintre SUA şi guvernul sovietic din acele vremuri.
Scopul acestor misiuni ar fi fost acela de a investiga un obiect uriaş aflat în zona întunecată a Lunii, în regiunea Delporte-Izsak, descoperit întâmplător şi fotografiat în timpul misiunii Apollo 15. Obiectul, ce semăna cu celebrele aparate de luptă “X-Wing” din seria de filme “Star Wars”, se presupune că ar fi fost o mare navă spaţială extraterestră ce ar fi fost abandonată pe Lună din timpuri străvechi.
Cât de mare este această navă? Mulţumită site-ului ramistrip.com, există un videoclip prin care am putea aproxima acest lucru. Prima parte al acestui videoclip prezintă o versiune normalizată a filmului de 16 MM (cu nava extraterestră), obţinut de Marietta Snyder (o membră a misiunii Apollo 20). Problema acestui film e aceea că este dificil de văzut cum arată acea presupusă navă extraterestră, de aproape. Aşa că, în cea de-a doua parte al acestui videoclip, fotografiile sunt rotite, tonurile ajustate şi scalate, astfel încât rezultă o navă mare, văzută de aproape.
Videoclipul începe mai întâi cu fotografia nr. AS15-P-9625, care este zoomată. Apoi, urmează fotografiile nr. AS15-P-9625 şi AS20-1020, aceasta din urmă fiind şi ea zoomată. La fotografia A20-1020, întrucât devenea cam neclară, odată ce era zoomată, a fost ajustată tonul şi a fost desaturată, pentru a scoate în evidenţă mai multe detalii. Priviţi cu atenţie videoclipul de mai jos. Este sau nu acolo o navă extraterestră?

Reclame