Un sondaj realizat de creatorii aplicatiei “Are you Interested?”, care te ajuta sa-ti gasesti perechea prin intermediul Facebook, a relevat faptul ca tot mai multi utilizatori ai retelei de socializare se despart prin intermediul acesteia.
Conform studiului, publicat de “The Inquisitr” si realizat cu ajutorul a 1000 de utilizatori Facebook, – 70% barbati si 30% femei -, mesajele care se trimit prin intermediul retelei sociale pentru a rupe o relatie sunt la mare moda, gata sa le surclaseze pe cele traditioanale deja trimise prin e-mail sau sms.

Printre concluziile la care au ajuns autorii sondajului, se desprinde aceea ca 25% dintre cei chestionati au citit pe profilul perechii lor un mesaj prin care se anunta destramarea relatiiei lor de iubire, fara niciun avertisment prealabil.
21% dintre cei chestionati au marturisit ca nu au nicio problema sa comunice perechii sentimentale ca a rupt-o cu ea schimband status-ul sentimental. De altfel, se foloseste foarte des status-ul pentru a comunica intentiile in ceea ce priveste relatia.

Oricat de greu ti-ar fi sa te desparti de cineva, parca tot o discutie face to face ar  reusi sa faca destramarea unei relatii mai suportabila. Tu cum crezi ca este mai bine sa te desparti de cineva? Prin intermediul caror mijloace?

Reclame